ALIEN ORANGE


Semalam ada orang tempah dua items ni..beg hand carry comel dan handphone pouch. Saya suka alien oren comel ni... Saya harap penerima nya suka... (Mesti suka tau ! :D sebab alien oren ni comel sangat.)

X redcomel X

7 comments:

Yati said...

Red, comelnya alien! :)
Ada award untuk Red.

Madam Robert said...

comel!! ^^

Redcomel said...

yati...

tq.. nnt red amik award ye.. :D

Redcomel said...

aku ingatkan sapa la madam robert nie.. rupanya cik hana gorgeous.. hahahha..

Wan Anis Sorfina said...

ya saye pun suke2 hehe

dila~noor said...

kak ani..comel bangat!!
sukela..leh bg quotation kalu 2 mende cmni tak?and boleh bg idea utk hadiah birthday mama saya tak (mksdnye custom made dr kak ani la.)?heheh

email to me : fadhilahnoor@gmail.com

Redcomel said...

dila baby, boleh boleh..no problem... nnt akan akak hantar quotation secepat FEDEX, :D kalau utk mama sesuai beg sulan riben... mesti mama suka sebab sulam riben ni kalau nak cari kat sini jarang jumpa selalu ada dari vietnam aje.. nnt dalam email akak citer ok?

anyway thanks for ur support..wah semangat betul rasanya! :D