Beautiful Blogger Award




Thanks to kak Ja... She is my sister punya best friend masa diorang high school dulu, and I really like her personally. Pretty and sweet as a person :).

Rasa macam tak layak terima award ni sebab saya bukan 'beautiful' sangat pun. hahaha..Tapi bak kata P. Ramlee," lawa tiada, manis ada.." yeah, itu baru la saya. Anyway TQ again kak Ja...


Tugasan penerima award
  1. Ucap Terima Kasih dan Link kepada penerima award~ dah ucap dan dah link dah..
  2. Anugerahkan award ini kepada 15 rakan bloggers yg sangat menarik i.e FANTASTIC!
  • http://dilanoor.blogspot.com/
  • http://zahrilyanie.blogspot.com/
  • http://nahdatulizah.blogspot.com/
  • http://butikriben.blogspot.com/
  • http://hani-dex.blogspot.com/
  • http://mommys-words.blogspot.com/
  • http://www.wananissorfina.blogspot.com/
  • http://massyah.blogspot.com
  • http://erniesuatukehidupan.blogspot.com/
  • http://haidahussin.blogspot.com/
  • http://haidahussin.blogspot.com/
  • http://azlinsupian.blogspot.com/
  • http://izatyarha.blogspot.com
  • http://ikanrerama.blogspot.com/
  • http://szuraiha.blogspot.com/
Hubungi bloggers-bloggers tersebut dan beritahu tentang 'kemenangan' mereka


Tulis 7 perkara tentang diri anda~ Part ni yang suspen ni.. jeng jeng jeng ( macam best sangat je..hahaha)

1. Saya sangat tak suka tengok cerita seram/hantu. Dah 6 tahun saya tak tgk cerita hantu. Dan saya takkan tgk cerita hantu sbb tak nak cemari otak saya dgn imejan seram. :-p . Takot!

2. Bila tgk DVD, saya mesti tertidor.Setiap kali pun begitu. So end up DVD tgk saya.

3. Saya suka ketawa. Bila ketawa saya rasa muda. Padahal saya dah 29 tahun.

4. Saya sangat sayangkan suami saya, anak2 dan kucing. Teringin sangat nak bela kucing, tapi bila mengenangkan dia akan merosakkan sofa, berak sana sini dan suami saya nnt marah, tak jadi nak bela.. huhuhu.

5. Bila kena marah, saya selalu rasa orang tak sayang saya.Saya masih kuat merajuk.

6. Perangai saya sangat opposite dengan suami saya. Suami saya sangat serius, saya jenis lalalalalalalala. We are MFEO. ( Made For Each Other)

7. Bila saya makan aiskrim, mesti comot. Atau kata lain, time makan saya tak control ayu, lepas baca bismillah, belasah je.


Takde fakta menarik pun, anyway tq again kak Ja..for the award.


I have something in mind that I would like to share.. next post ok?
Till then.

love;
Redcomel.


11 comments:

Wan Anis Sorfina said...

hoyeah! TQ TQ (: keep comel !

Redcomel said...

ho yeah ho yea :)
Anis.. jgn lupa post award di blog ok ?

Anonymous said...

ada la cerita hantu yg u tgk, dear..

citer twilight, kan?

kisah hantu yg hisap darah, pegi sekolah, panjat pokok, ada lesen kereta, suka main baseball & berjiwa romantik. hehe ;)

Syahida said...

29 tahun tu muda lagi dik..wait till u reach the BIG 3..hohoho :D

E-na Zarina said...

Salam ziarah...singgah sini jap...

Redcomel said...

eeh, haah la.. tapi tu lain, hantu ensem, cerita romantik ngeh ngeh..:D

Redcomel said...

Sis syidah... Ani rasa tak sabar nak capai umur 30, my son dah masuk darjah satu, wah, seronok nya... hihi

Umur cuma nombor, but the wrinkles do remind me supaya tak behave macam budak umur 19 tahun. :)

Anyway sis, thanks sbb singgah... really appreciate it. ^_^~~@

Redcomel said...

Hi ena... tq sbb singgah :D
datang la selalu, boleh borak2..

ja amran said...

sama la kita takmo layan citer hantu, kja mmg tahap penakut eheheh

dila~noor said...

mekasih kak ani..
sy dah pun gantung award tu kt blog sy =)
terharu i..heheh

sapela yg dengki2 kt kak ani tu ekk..
takpe,Allah bersama orang yang sabar

Anonymous said...

СПАСИБО|Девочки! сил уже нет!!!!!!!!!!!!!!! надоело! училась на дневном! расписание ставили так, что невполне вероятно было сыскать работу!!!!!!! а сейчас везде где только можно нужен опыт работы! где его взять! ????????????????? я н езнаю что делать!!!!!! помогите! я отчаялась!

[IMG]http://2nt.ru/images/logoicon2.png[/IMG]
[IMG]http://v7em.com/go/head.gif[/IMG]
Мы не публикуем:
порно видео подглядывание под юбку , присланы фото порно домашние частное , знакомства бдсм екатеринбург , порно картинки аниме футурама Ту и т. д.