Yahoooo!!!

Ish ish.. ni apa tiba-tiba menjerit ni...
Sebenarnya saya sangat su
khairi, membuat saya berangan-angan untuk ada kedai online dan kini saya dah ada REDCOMELMALL.COM

Semua orang ada impian kan? Insya Allah, mana tahu RM 1.89 tu nanti jadi RM 18900.00. Wau weee.. kalau dapat saya mesti buat open table. :D

Tapi harusla Redcomel ingat, angan-angan dan impian tanpa usaha takkan buahkan hasil. 
Saya: Baiklah! :D Saya akan usahakan!

4 comments:

NahDaTuLIzaH said...

Alhamdulillah and congrats...
La ni jugak aku tolong tekan nuff ko ok? Keep it up!

Redcomel said...

oh alex.. hahahaha.. tq tq tq.

Nor said...

hehehehe...saya punya ada RM1.75 ... pun dah rasa happy jugal...:-)

Redcomel said...

:D seronokkan nur... walaupun berapa sangatla RM 1 lebey tu... rasa macam best je hihihi