It's tea time :D

Cuti sekolah time untuk meggemukkan Faeiq yang kurus. :D

Dah cuba macam-macam untuk pancing selera anak mama yang sorang ni, susah betul dia nak makan, cuti sekolah nampak seleranya macam dah ok sikit. Hari ini je dah cukup 3 meal dia ambil dengan portion yang banyak. Pagi cup cake dengan susu, tengahari Chicken chop king, makan masa ambil Tufah balik kelas piano dan petang Chocolate Mud Cake dengan ice cream.



yummy!

Faeiq yang baju hijau tu.. orgnya mmg comel dan kecil ;> sbb susah makan.


Aduhai, yang sorang ni susah betul dia mau makan, harap orang tak salah sangka saya x bagi anak makan, sebab dia memang cekeding. :P

Takpela, janji sehat.

3 comments:

::Mamalyna:: said...

aduhhh...eskrem tue menggoda betul perut ai nie...huhuhu

Redcomel said...

hihihi... yummy kan? :D

Ain Rahman said...

kak ani..
best nye mud cake tu..
telan aiur je ni..
yummmyy...