SKII, sukakah anda pada jenama ini?

Gambar ihsan Google


Bila dengar SK II mesti setiap wanita teringin menggunakan produk ni di sebabkan modelnya yang cantik jelita putih melepak, dan reputasinya yang sangat baik dalam transformasi kecantikan wanita.Tapi seringkali bila ke kaunter SKII keinginan tu terbantut bila terdengar harganya yang mencecah ratusan malah ada yang ribuan satu set. Nak pergi ke kaunternya pun tak berani weh.... :) 

Well, jgn gusar wahai teman-teman, x lama lagi REDCOMELMALL akan menjual original SKII pada saiz miniatures. Comel-comel saiznya dan harganya sangat-sangat berpatutan. Nantikan, akan tiba tak lama lagi. :D

26 comments:

eT said...

wahhh...betui ke nih..xpenah guna skII lg...huhu

~~MummyIhsan~~ said...

SKII?? haha... aku guna brg2 body shop ni pun, kedekut2 bila ada mende2 yg abis... tunggu duit kutu baru borong... hehehehe... tp, why not kan?? SKII tu... mana tau nanti cantik mcm fauziah latiff tu kan... hehehehe...

Redcomel said...

et:

betul et...actually red pernah pakai facial cleanser dan facial essence dia. sangat bagus facial cleanser, pakai sikit shj, tapi bila cuci wajah, abis semua jerawat2 nasi keluar dari muka. Facial essence pula pakai bila nak tido. Siang kita boleh pakai moisturizer yang kita mmg dah pakai. mmg nampak beza nya.. :D

Redcomel said...

Irda dear,

hahhaha tu la tu...kalau actual size mmg den pun kodokut nak beli..tapi aku pun beli miniature dulu. Pakai facial cleanser dgn essence dia je. hihihi irda, hang memang cun dari Fauziah latip, x yah risau la.

Aku masukkan dalam kedai aku cleanser, eye treatment, dgn facial essence je dulu...:) Tapi cleanser dia mmg best tau irda, pakai sikit je, abis jerawat2 dgn daki keluar. hihi~ promote x abis2 :P irda, raya ni xde stok baju budak2 cun ke?

shidasyakirin said...

menarik tu, bagus jugak product nie ye. perubahan dalam bp hari leh nampak ye :)

NahDaTuLIzaH said...

congrats beb!
cant wait the goods from ur mall... :)

~~MummyIhsan~~ said...

anie;

klu aku lg lawa dr fauziah latip, dah lama dah rosyam nor amik aku jd heroin citer Gelora di Hati Sarah kat tv2 tu... wakakaka!!

kisahnya, laptop aku ilang... list stockist aku dlm tu... so, ilang la skali... ni tgh merangkak2 la nak track balik stockist2 tuh... hehehe... wish me luck dear... =]

lailasani said...

sukeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!
tp takut beli utk permulaan tu boleh... nk maintain yg tak mampu... huhuhu...
atleast kalo dpt 'miracle water' tu pun dh cukup dah... :))

Redcomel said...

shida;

red dulu pernah try miracle water dia, mmg bagus...
seminggu dah nampak kesan, dan keceahannya x buat kulit mengelupas...naturally glowing gitew..:D

Redcomel said...

Irda;

ada hati ko mahu berlakon bersama rosyam nor ya... wakakakkaka
x per, rosyam nor la rugi sbb x nampak bakat ko yang mmg terer berlakom sketsa masa malam kejora sukma dan drama raya masa sekolah..:)

alahai, camner la buleh hilang laptop hang? ish2 dah nak bulan2 posa pun ada je yg buek jahat.

Redcomel said...

salam laila, yang red jual ni saiz minature...50 ml miracle water dalam RM 69,( harga sebenar RM 400++ utk 250 ml, so RM 80++ utk setiap 50ml) cleanser RM 20 dan yang lain2 pun harga berpatutan dgn kualiti dan red jamin ketulenannya sbb red import dari jepun, pemborong di sana.So insya Allah, mesti buleh maintain. ;)

KSWSK said...

Setuju ngan apa yg red ckp...mmg nmpak beza..Shaya pun guna SK2...kang lau da stat jual leh la bgtau shaya yer...

lili *-* said...

Produk ni mmg bagus..saya pnh cuba=)

My blog

shidasyakirin said...

wah cepat btl kesannya..
nak try la..hehhe
miracle water tu untuk apa ye??

Redcomel said...

hi semua..tq for ur comment.

nnt dah sampai red beritahu.

Syida, miracle water tu Facial Essence tu la. Ala depa panggil lagu tu pasal essence tu bagus dan berkesan dalam mencantikkan kulit.:D

dizcomel said...

salam hi red...berminat lah..klu da ada stok email sy bley....hehe..xpenah cuba...so nk try la...tq...
ni email:dizcomel@yahoo.com...

aenie said...

salam red..sy pn cam bminat nk try miracle water tu..tolong email kt sy bile dh ade eh..gwhyte83@yahoo.co.uk
....tq

Ain Rahman said...

kak ani,,,
da ade bg th ye...
mahu jgak..
naik segan nk g beli kt shoping..
asik beli miniature je..(xde wet nk beli beso2)hehe

Anonymous said...

kak, kalau ada stok email saya yer...thanx

Anonymous said...

kak, kalau ada stok email saya yer..thanx ,

EdoTa said...
This comment has been removed by the author.
EdoTa said...

nak jugak y 'miracle water' tu 50ml = rm 69...murah2..ble da de t email kt sya k.. cuteteddy_comey@yahoo.com.my

Anonymous said...

salam..stock ade dh ke?nnt pm saye ye..putrie_baby@yahoo.com....urm,ori x brg tu...

miss whatever said...

assalam... kak red ryn nak cube juga... lau ade or stock ade lagi email ryn as soon as posible tau... :) melzprincess@yahoo.com

Anonymous said...

Kalau ad stok sila.emeil sy sue.admi@gmail.com

Anonymous said...

Hi red.ade lagi ke skunk ni??