Happy~ ^^


Enjoy the short film first ok :)
Produce by Mr. Najat Affendy (dikenali sbg En. Otek oleh kawan-kawan)
Pengarah Mr. Hafifi ( Epi)
Company:Aniotek Sdn. Bhd.


Salam...

Lamanya tak update blog sampai ada kawan yang bertanya. Rindu la tu..:)
Bukan apa, sebab rasanya macam takde apa yang nak diceritakan.
Lama-lama tak menulis rasa macam tak best je baca ayat sendiri.
Tak kesahla, janji sampai mesej. ^^

Macam biasa, hari-hari mengemaskini  dan menjalani hidup.
Menguruskan family dan online shop.
Penat kadang kala tapi seronok dan tiap hari pun tak sabar nak laluinya bersama suami dan anak-anak.
Selagi Allah pinjamkan nyawa. Yes.. I can do this forever. :D

Ya Allah , last week memang gembira tak terkata. Gembira untuk suami yang sangat workaholic dan bersemangat. Dan very humble.

Projek Genex dapat shortlisted top 5 dan menang anugerah perdana untuk kategori short film.
Alhamdulillah.
Kejayaan datang untuk team yang berusaha, tak tido malam and all my beloved hubby punya sakit kepala.
SO PROUD OF YOU! :D

Event FFM23 start 8.30 mlm dan saya dan anak-anak tengok dari rumah je. Bila umumkan pemenang untuk category short film,  semua melompat-lompat gembira especially saya Tufah. ;-P . hihihi

Cakap pasal happy, ada banyak lagi sebab  untuk happy..
Ntah hapa-hapa, ambik gambar porch rumah orang pun nak happy. haha ;P


Rasa tak sabar pula... ^^


Pesan ibu saya, bila gembira, jangan lupa sujud syukur.
" Dah buat dah, Bu.."


4 comments:

Anyss said...

oowwh.. rumah baru ehh..???
=)


-zati-

Redcomel said...

Zati...

tak la...
saje je letak gambar..

;P

hihi

ja amran said...

wah, otek nye projek ke tuh?
congrats!

Redcomel said...

haah kak ja...
tima kasih...:)