A Multivitamin a day, keeps the doktor away

Jika anda tak suka telan vitamin banyak - banyak vitamin, Multivitamin Vitalea with Iron formula adalah yang terbaik untuk anda.

Bukan sebarangan vitamin, Vitalea Shaklee adalah multivitamin dan mineral pertama yang di cipta di dunia, nama asalnya "Vitalize-Mineral" dan di short formkan menjadi "vita-min" . Inilah sejarah awal kemunculan nama vitamin.

Setiap tablet mengandungi 30 nutrisi harian lengkap yang di ekstract daripada sayuran dan buah,12 vitamin dan 7 mineral penting mengikut saranan RDA. Formulasinya sangat komprehensif dan seimbang.


KEBAIKAN MENGAMBIL MULTIVITAMIN

1. Penambahan tenaga segera, mengekalkan kecerdasan tubuh dan kekuatan mental- sangat bagus untuk mereka yang sibuk dan workaholic tetapi sering keletihan dan mahukan tenaga extra.

2.Pelengkap Nutrisi- melengkapkan nutrisi harian kita yang adakalanya sibuk, tak dapat menikmati makanan seimbang. Sangat bagus untuk vegeterian dan anemia.

3. Penting kepada tumbesaran tubuh

4.Menyediakan asas nutrisi, memastikan sel hidup, menggalakkan pertumbuhan sel baru, rambut sihat, kulit & kuku lebih cantik, hormon yang stabil serta menjaga kesihatan tiroid.

5. Melindungi organ dengan memelihara fungsi buah pinggang, jantung dan hati.

6. Melambatkan proses penuaan

Ujian klinikal telah membuktikan dengan pengambilan Vitalea Shaklee selama setahun mengurangkan risiko jatuh sakit sebanyak 65%.

Kalau anda mahu membuat pesanan multivitamin yang best ni atau mahu tahu lebih lanjut untuk keperluan vitamin anda, boleh hubungi saya untuk konsultasi ya. ^_^


If you need consultation, or want to order your supplement.
Please contact me. Thanks^^
I'm your Shaklee Independent Distributor, [Khairani Bahaudin]
Puncak Bangi HP No. =019 6154956
Email = admin@redcomelmall.com

::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

Kenapa Saya Mesti Pilih 3M

Salam. Ekceli saya buat poster ni utk FB pages saya REDCOMELMALL.COM tentang set 3M. Jadi saya nak Compilekan di sini poster-poster yang saya buat, memudahkan kawan-kawan tengok apa yang ada dalam Set 3M nie. memang banyak juga vitamin yang ada set 3M ni, begitu juga faedah serta kebaikannya.

Vitamin C – Berupaya meningkatkan sistem imun ibu dan baby, di mana badan ibu dan baby lebih kuat dan sukar dijangkiti penyakit. Jika demam sekalipun, akan cepat sembuh. Sangat penting untuk membentuk kolagen, menganjalkan kulit.

Vitamin B – “B for Beauty”. Vitamin ini menjadikan kulit anda berseri dan pada masa yang sama bertindak sebagai pelega stress dan menstabilkan emosi pemakannya.Ianya mengandungi Biotin, yang membezakan B complex Shaklee dengan jenama lain.

Vitalea dengan Iron – Multivitamin terbaik yang mampu memberi tenaga kepada ibu, mengurangkan masalah cepat letih dan lesu, dan menjadikan ibu segar bertenaga sepanjang hari. Serta memastikan ibu dan bayi dalam keadaan sihat.

Alfalfa – adalah galactagogue yg turut membantu menggalakkan penghasilan susu ibu secara natural dan alfalfa juga berfungsi utk keintiman wanita.Ianya sangat bagus dalam menyelesaikan banyak masalah wanita termasuk keputihan,”kering” ketika bersama, mampu melawaskan dan juga membuang toksin dalam tubuh, serta membantu mengurangkan eczema

Kalsium – Juga bertindak sebagai milk booster, dimana ia baik untuk tulang dan gigi ibu dan bayi, serta mampu mengurangkan sakit belakang dan lenguh-lenguh sendi yang dialami oleh ibu.

Energizing Soy Protein (ESP) – Merupakan protein soya yang sangat penting untuk setiap sel badan, bertindak sebagai milk-booster terbaik, mampu mencantikkan kulit, megatasi eczema, menganjalkan payudara yang kendur serta meningkatkan sistem pertahanan badan ibu dan bayi itu sendiri. Ianya juga melangsingkan tubuh ibu dengan cepat dengan diet yang betul.

Pesanan dan pertanyaan tentang set penyusuan yang sesuai, sila hubungi saya :-)

I'm a Shaklee Independent Distributor, [Khairani]
Puncak Bangi
HP No. =019-6154956
Email = admin@redcomelmall.com

::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

Nutriferon : Si Sachet Kecil yang BESAR manfaatnya.

Hi pembaca REDCOMELMALL yang budiman.

Salam perkenalan dari saya, Nutriferon. Mungkin saya tak se "glamour" Lecithin atau B Complex yang kejap-kejap abis di HQ Shaklee satu malaya.( ooo, Lecithin & B Complex, korang ingat korang je glemer ye, I pun glamour tau.) Saya mungkin kecil tapi jangan di perlekehkan khasiat saya yang sangat baik.

Nak tahu lebih lanjut ttg saya?
Saya adalah Nutriferon. Sejenis suplemen yang berfungsi sebagai penggalak kepada sistem imun tubuh @ immune booster. Saya merupakan supplemen yang hebat dan efektif, ia telah melepasi satu set ujian-ujian saintifik yang ketat dari segi keselamatan, ketulenan, keberkesanan dan prestasi. ( I ada beratus ujian klinikal dibuat utk uji kehebatan I tau, you ada?)

^_^ hihi Gurau je.. Bulan puasa kalau marah nnt kena jual.

Seorang ahli imunologi yang terkenal di dunia, Dr. Yasuhiko Kojima adalah individu pertama yang menemui interferon pada tahun 1954 semasa beliau menjalankan penyelidikan di Universiti Tokyo. Setelah menjalankan penyelidikan selama 40 tahun dengan menguji ratusan sebatian semulajadi, beliau telah menghasilkan satu campuran unik daripada empat ekstrak tumbuhan yang menggalakkan pembentukan interferon secara semulajadi dalam badan.

Siapa yang perlukan Nutriferon?

Sesiapa sahaja yang selalu demam / rendah sistem imun dan sebarang penyakit yang berkaitan dengan imuniti/antibodi seperti flu, demam ,cancer, asma. Jika anak selalu demam dan selsema setiap bulan terutamanya yang duduk di nursery, boleh la mencuba saya, Nutriferon. ^_^

Namun begitu,harus tuan-tuan dan puan-puan ingat yang produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh sebarang jenis penyakit.

Pasti ramai yang mahu tahu bagaimana saya bertindak bukan?Nutriferon bekerja dalam dua cara~segera mengaktifkan sistem pertahanan imuniti dan juga menggerakkan "pasukan cari dan musnah' dalam sistem imuniti badan.

Ok, rasanya itu sahaja tentang saya buat masa ni.. nnt saya cerita lagi ye. Kalau ada apa-apa pertanyaan atau perlukan penerangan, boleh tanya dengan Kak Redcomel. See ya!

If you need consultation, contact me. Thanks^^
I'm your Shaklee Independent Distributor, [Khairani] ID 866293
Puncak Bangi
HP No. =019 6154956
Email = admin@redcomelmall.com

::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

Anda mungkin sukakan artikel ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...