ESP: Energizing Soy Protien Untuk Semua

Terima kasih kerana sudi membaca blog ini. Alhamdulillah, diberikan umur dan kemurahan rezeki untuk berkongsi kebaikan dan ilmu. :-) Saya nak kongsikan tentang ESP yang SANGAT DIGEMARI oleh semua.

<3 Energizing Soy Protein ini membekalkan 14 gram non-GMO Protein Soya berkualiti tinggi yang mengandungi semua Asid Amoni Perlu termasuk 9 Asid Amino Perlu yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh badan manusia.

<3 Energizing Soy Protein membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam selepas diminum kerana iamengandungi 5 jenis Vitamin B yang diperlukan tubuh, serta Kalsium separuh daripada jumlah keperluan seharian.

<3 Isofalvones pula meningkatkan fungsi jantung, tulang, payudara dan prostat. Kajian juga menunjukkan soya dapat membantu mengimbangi kitaran hormon semasa proses menopaus.
Energizing Soy Protein ini dihasilkan dibawah kawalan IPP(Identity Preservation Program) bermakna penghasilan kacang soya ini dipantau ketat pada setiap peringkat dari penanaman sehinggalah sampai kepada pengguna.Diproses dengan air ( bukan dengan bahan kimia ) bagi mengekalkan sumber semula jadi isoflavones

<3Dijamin Halal. Tanpa Laktos, kolesterol dan bebas kafien.

Siapa yang Perlukan ESP?

ESP ni bukan sahaja untuk ibu menyusu , ia sesuai utk seisi keluarga.

1. Orang menjaga kesihatan dan menjaga berat badan.

2. Orang yang lanjut umur, yang tidak upaya kerana kekurangan tenaga dan kurang makan makanan pejal.

3. Kanak-kanak bersekolah

4. Ibu-ibu mengandung dan menyusu anak

5. Pesakit yang dalam proses pemulihan selepas pembedahan.

6. Pesakit seperti ulcer perut, jantung, kanser, sakit kulit, rambut gugur, tidak ada selera makan, gastrik,

7. Ahli sukan dan bina badan

8. Soya Protein ini adalah untuk semua orang yang ingin membina dan mengekalkan badan yang sihat dan yang inginkan kulit yang cantik.

9. Mereka yang ingin menurunkan berat badan secara sihat.

ESP selamat di ambil oleh ibu yang mengandung dan menyusu :-)


No comments: